Coronacrisis (Part #9) (Zutphen/Arnhem)

13.01.2021 Zutphen Netherlands. De Coronacrisis duurt bijna een jaar, de nieuwe Lockdown is verlengd tot 9 februari. Het is stil op straat in Zutphen, enkele mensen maken een wandeling in de zon. Winkels en cafés zijn dicht. Een fotoverslag in deze serie die begon op 15 maart 2020. Deel 1 is hier te zien: Coronacrisis 2020 (Part #1): Coronacrisis 2020 (Part #1) (Nijmegen/Deventer/Arnhem/Den Bosch) Alle foto’s zijn te koop via (Sales): http:www.ronaldpuma.nl

Update 20.01.2021 Arnhem.

De straten zijn leeg tijdens de lockdown die tot 9 februari gaat duren. Bijna alles is gesloten, horeca, winkels etc. Een nieuw besmettelijker variant van het Coronavirus gaat waarschijnlijk leiden tot een avondklok met een uitgaansverbod.

(C) Ronald Puma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s