Photo Magazine (Netherlands)

Voorkant/achterkant van het Foto Magazine

Nieuw/New. Deel nummer #4 van een foto magazine gemaakt in de Ooijpolder bij Nijmegen Netherlands.

Fotomagazine met 20 pagina’s kleurenfotografie uit de Ooijpolder bij Nijmegen gedrukt op hoogwaardig papier (formaat 22 x 28 cm).

Beschrijving: De Ooijpolder is onderdeel van natuurgebied de Gelderse Poort dat zich langs Waal en Rijn tot aan Duitsland uitstrekt. Aan de rand van de Ooijpolder in de uiterwaarden langs de Waal lopen Konikpaarden, op de achtergrond Nijmegen met de Stevenskerk en de Waalbrug. De torenspits van het kerkje van het dorp Ooij is een markant punt in het landschap. Ganzen foerageren op de weilanden en akkers. Een Gallowayrund staat in een verkoelende waterplas. Gedumpt afval, een matras, ligt langs een dijk, een toenemend probleem in de natuur.

De landschapsfotografie van de Amerikaanse fotografen Paul Strand (1890-1976) en Edward Weston (1886-1958) zijn een inspiratiebron geweest door hun tijdloze stijl en composities.

Het magazine is in eigen beheer uitgegeven zonder subsidie en/of crowdfunding. Vooralsnog niet te koop in de boekhandel. Alleen verkrijgbaar in print.

Inzien, informatie en bestellen: https://nl.blurb.com/b/10662292-photomagazine-4

Informatie en bestellen: http://www.ronaldpuma.nl/fotomagazine-ooijpolder-%234_9520_1.html

English language:

Worldwide. Photomagazine with colourphotography of the Netherlands: preview, information and order: https://nl.blurb.com/b/10662292-photomagazine-4 Print only.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s