StreetLife #3 (Arnhem)

 (C) Ronald Puma

4 gedachtes over “StreetLife #3 (Arnhem)

    • Zeker, ik kreeg weer inspiratie na het bezoeken van het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam (www.nederlandsfotomuseum.nl). Hier is de expositie Wall Street Stop te zien van Reinier Gerritsen (www.reiniergerritsen.nl). Een goed, actueel onderwerp dat artistiek en technisch perfect is uitgewerkt (weliswaar met Photoshop). Er is tevens een documentaire te zien van 30 minuten over staatfotografie. Zeer de moeite waard. Toen besloot ik zelf ook nog maar eens wat te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s