Vierdaagse Nijmegen 2011 (Donderdag)

Nijmegen 21.07.2011 De St. Annastraat in Nijmegen is in afwachting van de intocht van de Vierdaagselopers op vrijdag, de laatste dag van de Vierdaagse. Afgedankte bankstellen en stoelen worden langs de weg gezet om de intocht te aanschouwen. Nadat de wandelaars op vrijdag om 18.00 uur zijn binnengekomen begint de stadsreiniging direct met het ophalen van het tijdelijke straatmeubilair en deponeert alles wat niet is meegenomen in de kraakwagens.

(C) 2011 Ronald Puma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s