Daklozen in de kou

Arnhem | 28.01.2012 Daklozen in Arnhem houden de moed erin met de kou op komst in de komende week waarin 10 graden vorst wordt verwacht. Het aantal dak-en thuislozen stijgt weer na een daling in de afgelopen jaren. Het aantal mensen dat jaarlijks aan onderdak wordt geholpen in Nederland is ca. 55.000. Er is sprake van een toename van Oost-Europese daklozen. De stad Utrecht wil hierdoor geen daklozen opvangen van buiten de stad. In Nijmegen en Amsterdam komen er extra bedden voor daklozen. In Amsterdam is onlangs een motie in de Gemeenteraad verworpen om mensen die korter dan 3 maanden in Nederland verblijven te weigeren. In Den Haag mogen de deelnemers aan het Occupy kamp niet in de tenten overnachten.

(C) Copyright Ronald Puma

Een gedachte over “Daklozen in de kou

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s