Zomerhitte

19.08.2012 | Nijmegen Hoewel het hitterecord vandaag niet lijkt te sneuvelen was de temperatuur hoog. Veel mensen zochten verkoeling langs de Waal bij Nijmegen. De waterstand van de Waal is laag, waardoor de kribben in de rivier goed te zien zijn.

(C) Copyright Ronald Puma (zie pagina Copyright info)

Een woonark in een zijarm van de Waal, ’t Meertje, ligt scheef door de lage waterstand. De geplande baggerwerkzaamheden in ’t Meertje zijn uitgesteld vanwege mogelijk oude explosieven die moeten worden verwijderd.

Het nieuwe gratis water project in Nijmegen, waarbij op een groot aantal plaatsen in de stad een waterkraan is aangelegd, is vooral bij warm weer een uitkomst. In meer steden in Nederland zijn gratis waterkranen aangelegd in het kader van het project ‘Join the Pipe’: http://jointhepipe.blogspot.nl/

(C) Copyright Ronald Puma (zie pagina Copyright info)

2 gedachtes over “Zomerhitte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s