NYSE Euronext

20.12.2012 De financiële en economische crisis duurt ruim 4 jaar, miljoenen mensen over de hele wereld ondervinden de gevolgen van een falend economisch systeem. De werkeloosheid, de armoede en de ontmoediging stijgen. Over de oorzaken van de crisis en wie er verantwoordelijk voor zijn wordt niet gesproken aangezien we niet terug mogen kijken maar ons alleen moeten richten op de 40 miljard bezuinigingen voor de komende jaren. Een economisch systeem en alles wat daar mee samenhangt veranderen is moeilijk, daarom kiezen de verantwoordelijken ervoor om bibliotheken en theaters te sluiten.

Op de foto: de kerstboom op Beursplein 5 in Amsterdam voor de NYSE Euronext (New York Stock Exchange Euronext, een handelsbeurs) staat er mooi bij, vandaag werd bekend dat het bedrijf misschien wordt overgenomen voor een bedrag van 6.5 miljard euro.

(C) Ronald Puma

Bekijk hier een bericht over armoede:

https://ronaldpuma.wordpress.com/2012/11/26/armoede/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s