Oude Tijden

(C) Ronald Puma

Foto expositie met analoge zwart/wit fotografie:

Photo exhibition with analogue black and white photography:

Foto expositie / Photo exhibition

4 gedachtes over “Oude Tijden

  1. Er is nog een flinke groep mensen die analoog fotografeert, dus er is vast wel iemand voor te vinden. Ik ben zelf juist weer begonnen met analoog fotograferen (met klassieke/vooroorlogse middenformaat camera’s). Het dwingt je weer na te denken voor je afdrukt. Niet meer veertig foto’s maken en er uiteindelijk drie ervan bewaren. Je moet weer nadenken over instellingen, belichting, compositie e.d. en niet meer je fouten wegwerken met Photoshop. Ik vindt dit eigenlijk veel leuker dan digitaal fotograferen(wat ik ook nog steeds doe).

  2. Helemaal mee eens! Als ik de ruimte ervoor had gehad had ik de DOKA erbij gehouden. (Is verkocht aan iemand die net zo enthousiast was als jij). Maar digitaal werkt snel en Photoshop heb ik niet (te duur). De snelle selectie die je digitaal kunt maken bevalt me wel, je kunt heel doelgericht werken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s