Puzzel (met Quiz)

Mijn inzending voor de VPRO Cover 1 2014 wedstrijd (thema: Doe het zelf) won niet, maar is wel geschikt voor een puzzel op dit blog. Klik met de linker knop van de muis voor groot formaat, klik nog eenmaal en kies met de rechtermuisknop afdrukken (op A4 formaat).

(C) Ronald Puma

QUIZ: Diegene die als eerste de puzzel heeft gemaakt en een foto daarvan aan mij toestuurt krijgt een gratis exemplaar van mijn fotoboek Ooijpolder. Af te halen in Nijmegen of na overmaking van 5 euro per post.

Dezelfde puzzel in een groter formaat is hier te downloaden: https://wp.me/pxVaI-4e9

(Over de uitslag wordt niet gediscussieerd).

2 gedachtes over “Puzzel (met Quiz)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s