Photobook / Fotoboek StreetLife

Van de fotoserie StreetLife maakte ik een boek. In het boek staat een selectie van foto’s die ik de afgelopen jaren in Nederland maakte: straatscènes, portretten, mode, telefoons, scooters, boerka’s, straatmuzikanten, gebouwen en veel meer, 300 pagina’s, ruim 400 foto’s!

Meer informatie over het boek is te vinden op mijn website: http://www.ronaldpuma.nl/photobook-streetlife_8204_1.html 

English language

Photobook StreetLife. Street photography in the Netherlands: street scenes, portraits, buildings, dogs, phones, scooters, fashion, burqa’s and more, 300 pages, more than 400 colourphotos! The book can worldwide be ordered on the BLURB website blur.by or contact me by mail.

StreetLife (C) Ronald Puma 750

(C) Ronald Puma

4 gedachtes over “Photobook / Fotoboek StreetLife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s