Klimaatconferentie in Bonn (COP23)

06.11.2017 In Bonn (Duitsland) begint vandaag een klimaatconferentie van de Verenigde Naties over de opwarming van de aarde. De eilandengroep Fiji (ten oosten van Australië) is medeorganisator. De reden daarvoor is dat deze (en andere) eilanden het eerste de stijging van de zeespiegel ervaren en uiteindelijk onbewoonbaar zullen worden.

Schepen geladen met kolen varen over de Waal bij Nijmegen richting Duitsland. Kolen is een van de belangrijkste oorzaken voor de opwarming van de aarde door de CO2 die bij de verbranding vrijkomt en zorgt voor het ‘broeikaseffect’.

Update 19.11.2017

Een schip met 6 duwbakken vaart over de Waal bij Nijmegen richting Duitsland.

Update 25.03.2018

(C) Ronald Puma (zie Copyright info)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s