Winter (Januari 2019)

Nijmegen 22.01.2019 Het is winter, het sneeuwt en er staat een straffe wind die het koud maakt. In Nederland stond een record aan files, maar in Nijmegen viel het mee. Ik maakte een rondje door de stad. (De camera stopte ik telkens onder mijn jas om hem droog te houden, hierdoor was ik de zonnekap ineens kwijt. Ik liep dezelfde weg terug en na een kleine kilometer vond ik hem in de sneeuw).

(C) Ronald Puma

(Deze fotoreportage is tot stand gekomen zonder subsidie en/of crowdfunding).

4 gedachtes over “Winter (Januari 2019)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s