StreetLife #200 (Amsterdam)

Copyright © 2020 Ronald Puma

Deel #200 van een serie die begon op 6 augustus 2010 in Rotterdam. Met een nieuwe Nikon camera was ik in dezelfde maand in Den Haag, Utrecht, Den Bosch en Arnhem. Daarna in 23 steden in Nederland totaal. Boven Zwolle ben ik nog niet geweest (en in Zeeland) dat komt misschien nog.

Uit het leven gegrepen. Taken from real life.

Geen gebruik gemaakt van photoshop. No photoshop used.

All the world’s a stage (William Shakespeare (1623). Life is absurd (Albert Camus).

Deze fotoserie is tot stand gekomen zonder subsidie en/of crowdfunding.

This photo series was created without subsidy and/or crowdfunding.

Diese Fotoserie wurde ohne Subvention und/oder Crowdfunding erstellt.

Gemaakt op 28 december 2019 in Amsterdam

Made in Amsterdam on December 28 2019.

(*Since 2010 > 2500 photos > 170 portraits).

“The only people for me are the mad ones, the ones who are mad to live, mad to talk, mad to be saved, desirous of everything at the same time, the ones who never yawn or say a commonplace thing, but burn, burn, burn, like fabulous yellow Roman candles exploding like spiders across the stars, and in the middle, you see the blue center-light pop, and everybody goes ahh…”. (From American writer Jack Kerouac (1922-1969), Book: ‘On the road’  (1957).

3 gedachtes over “StreetLife #200 (Amsterdam)

    • Dank je! leuk om te horen. Die witte auto is een Citroën AMI 8 (jaren 1970), dat kleine autootje is een elektrische auto: de Birò, mooi ding, maar ze zijn wel prijzig (duur), in A’dam zie je er veel rijden.

  1. De Ami! Zo is het! Die auto’s van vroeger waren vergelijken met die van nu betrekkelijk klein (smal vooral), maar hadden wel een eigen, specifiek uiterlijk. Tegenwoordig lijken ze allemaal als twee druppels water op elkaar. Er komt wel weer wat meer kleur in heb ik de indruk. Gelukkig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s