De Kaaij Nijmegen (Netherlands)

(C) Ronald Puma

De zon scheen uitbundig en maakte scherp afgetekende schaduwen op het Waalstrand in Nijmegen. Een hond rende vol enthousiasme achter een stok aan het water in met op de achtergrond De Kaaij en Belvédère waarboven een blauwe lucht met witte wolken het een mooie dag maakten.

De Kaaij (de kade) is de naam van een alleen in de zomer aanwezige uitgaanslocatie onder de Waalbrug (links, buiten de foto) in Nijmegen. Vanwege de coronabeperkingen is het dit jaar veel kleiner dan andere jaren. De Belvédère is een uit de 15e eeuw stammende uitkijktoren, nu in gebruik als restaurant. Rechts de haven voor woonboten en pleziervaart.

Een gedachte over “De Kaaij Nijmegen (Netherlands)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s