Coronacrisis (Part #9) (Zutphen/Arnhem/Nijmegen/Deventer)

13.01.2021 Zutphen Netherlands. De Coronacrisis duurt bijna een jaar, de nieuwe Lockdown is verlengd tot 9 februari. Het is stil op straat in Zutphen, enkele mensen maken een wandeling in de zon. Winkels en cafés zijn dicht. Een fotoverslag in deze serie die begon op 15 maart 2020. Deel 1 is hier te zien: Coronacrisis 2020 (Part #1): Coronacrisis 2020 (Part #1) (Nijmegen/Deventer/Arnhem/Den Bosch) Alle foto’s zijn te koop via (Sales): http:www.ronaldpuma.nl

Update 20.01.2021 Arnhem.

De straten zijn leeg tijdens de lockdown die tot 9 februari gaat duren. Bijna alles is gesloten, horeca, winkels etc. Een nieuw besmettelijker variant van het Coronavirus gaat waarschijnlijk leiden tot een avondklok met een uitgaansverbod.

Update 23.01.2021 Nijmegen 20.30 uur.

De avondklok is ingesteld en zal 2 weken duren. Mensen zijn op weg naar huis en zullen ’s avonds na 21.00 uur binnen moeten blijven om de verspreiding van het Covid-19 virus in te dammen.

Update 26.01.2021 Nijmegen

Uit angst voor rellen met vernielingen hebben ondernemers in Nijmegen hun winkels dichtgespijkerd en zijn alle terrasstoelen weggehaald. Door een noodbevel van de burgemeester Bruls waren er geen rellen, vernielingen en plunderingen zoals in andere steden.

Update 28.01.2021 Arnhem/Nijmegen

Fotobeschrijving onder de foto’s.

Update 01.02.2021

Dichtgetimmerde panden in de binnenstad van Nijmegen.

Update 02.02.2021

De avondklok zorgt ervoor dat mensen binnen moeten blijven. Op de foto’s flats langs de binnenhaven van Nijmegen.

Update 04.02.2021 Deventer (Tekst onder foto’s)

(C) Ronald Puma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s