Verkiezingen/Elections 2021 (Netherlands)

16.03.2021. Vierkiezingen op 17 maart 2021. Er doen 37 partijen mee, het hoogste aantal in de geschiedenis. Verkiezingsborden. In Nijmegen ziet het verkiezingsbord er verzorgd uit doordat alle partijen vooraf hun affiche moeten aanleveren en deze in een bord worden verwerkt. De zogenoemde ‘Peperbus’ aanplakzuil (Arnhem) wordt beplakt met lijm en dat gaat ten koste van de kwaliteit. In Den Bosch een ouderwets aanplakbord dat aan de voorkant en achterkant beplakt wordt. Tevens een zogenoemde Vrije Plakplaats die er altijd staat. Bushokjes met posters ziet men in het hele land.

Alle foto’s zijn te koop via Sales: Copyright/Contact/Over/About

(C) Ronald Puma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s