A cold day in January (2022)

Naast de Ooijpolder (ten oosten van Nijmegen) liggen de uiterwaarden van rivier de Waal en een oud deel van de Waal dat daarom Oude Waal heet. Dit stroomt bij hoogwater vol, maar er is wel een sluisje dat open en dicht kan. Knotwilgen staan in de uitwaarden in het water. Mollen komen naar boven in de dijk door het zachte weer van twee weken geleden. Galloway runderen lopen binnen een begrensd gebied en zorgen voor begrazing. Soms blijven ze voor een auto op de dijk staan, maar dat duurt nooit lang.

(C) Ronald Puma

Photo Magazine (Netherlands)

4 gedachtes over “A cold day in January (2022)

    • Dank je! Ja, het is heel mooi in Ooijpolder, ik kom er al ruim 30 jaar en heb 1 boek (2005, met zwart/wit fotografie) en sinds 2016 4 kleurenmagazines gemaakt met daar gemaakte foto’s. Oortjeshekken is een heel prettige locatie om koffie te drinken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s