Zondagmorgen/Sunday Morning

Regen heeft na een lange periode van droogte gras in de Ooijpolder bij Nijmegen weer groen gemaakt en ziet er fris uit op deze zondagmorgen. Waar water stond in de Oude Waal loopt een Galloway te grazen. Wielrenners zoeven voorbij de weilanden waar koeien vrij rondlopen en pompoenen glanzen in de ochtendzon.

After a long period of drought, rain has made grass in the Ooijpolder near Nijmegen green again and looks fresh on this Sunday morning. Where there was water in the Oude Waal, a Galloway grazes. Cyclists whiz past the meadows where cows roam freely and pumpkins gleam in the morning sun.

(C) Ronald Puma

Photomagazine: Photo Magazine (Netherlands)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s