Verwacht/Expected/Coming Soon StreetLife #273

‘Men moet achter het dorre gebladerte dat om ons heen ritselt al het jonge lentegroen zien, geduld hebben en wachten. Geduld is het enige ware fundament voor de verwezenlijking van al onze dromen’. (Franz Kafka 1883-1924).

‘One must see all the young spring greenery behind the withered foliage that rustles around us, be patient and wait. Patience is the only true foundation for the realization of all our dreams’. (Franz Kafka 1883-1924).

(C) Ronald Puma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s