Arnhem Netherlands

Februari 2023. De gerenoveerde Eusebiuskerk in Arnhem geeft een vergezicht naar alle richtingen. De kerk is 93 meter hoog. Er zijn twee glazen uitkijkposten (oostzijde en westzijde). Met een smalle wenteltrap is het hoogste punt te bereiken met uitzicht naar alle windrichtingen. Toelichting onder de foto’s. (NB. de foto’s zijn door glazen ramen gemaakt).

Alle foto’s zijn te koop via Sales/Verkoop: Copyright/Contact/Over/About

Panorama view from church Arnhem Netherlands.

(C) Ronald Puma

Twee korte video’s:

https://youtu.be/LeUDESdgsVQ (Oost)

https://youtu.be/09niUY0ykcs (West).

Archief. Begin restauratie in 2011: Eusebiuskerk Arnhem

2 gedachtes over “Arnhem Netherlands

  1. Mooie rondblik zo! Ik stond ooit ook eens op die toren. Fraai is de locatie van de Arnhem, met aan de ene kant de oprijzende rand van de Veluwe, die met Bronbeek als een groene vinger de stad inprikt, en aan de andere kant het vlakke land achter de Rijn. Arnhem zelf is erg geteisterd in de oorlogsjaren (Net als Nijmegen en mijn eigen woonstad Groningen.)

    • Dank je! Ja, is mooi, hoewel ik in Arnhem geboren ben was ik nooit in deze kerk geweest. Aangezien het regende kon ik niet op straat fotograferen, wel jammer voor het vergezicht. (Over WO2 is veel te zeggen, mijn familie woonde in Arnhem….).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s