Provinciale Staten verkiezingen 2023

15 maart 2023 verkiezingen voor de Provinciale Staten en Waterschappen. De provincies kiezen de Eerste Kamer (getrapte verkiezingen). Op de foto’s de Ooijpolder bij Nijmegen waar veel boerenbedrijven gevestigd zijn met landbouwgrond. De laatste jaren is er veel gedaan aan het vergroten van de biodiversiteit door langs akkers wandelpaden aan te leggen met diverse begroeiing (natuur inclusieve landbouw, waar subsidies voor gegeven worden). Toelichting onder de foto’s. Alle foto’ s zijn te koop via Sales: Copyright/Contact/Over/About

English language: coming elections in the Netherlands.

Update 10.03.2023 (Arnhem/Zutphen)

(C) Ronald Puma

Fotoreportage boerenprotest juni 2022 Stroe:

Boerenprotest/ Farmers Protest (2022)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s