StreetLife #287

Copyright © 2023 Ronald Puma

Photos taken from real life. Uit het leven gegrepen.

NO photoshop/filter/AI/ChatGPT.

All the world’s a stage (William Shakespeare).

Life is absurd/La vie est absurde (Albert Camus).

Foto’s gemaakt in Zutphen, Nijmegen en Arnhem Februari/Maart 2023.

Tot stand gekomen zonder subsidie en/of crowdfunding.

This photo series was created without subsidy and/or crowdfunding.

StreetLife Photography Since 2010. >3500 photos >350 portraits.

***

2 gedachtes over “StreetLife #287

  1. Mooi! Een serie over kleur. Ik moest lachen om dat panterpak (wil ik ook!) en de scootmobiel bij de erotiekwinkel. Ik dacht even dat het ook een instrument was, en nu denk ik: waarom ook niet. :-) (Over de toepassing moet ik nog even verder nadenken). Verder vind ik in het bijzonder het gerepareerde fietspad mooi en de lamp in de etalage. En je had zon!

    • Dank je! Foto panterpak ben ik blij mee (ging weer erg snel, moest zelfs even rennen….). Het credo is: GOED observeren, ik zie altijd wel iets dat de moeite waard is om te fotograferen. Zon is goed, dan loop ik graag over straat en kijk rond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s