IJmuiden (Deel 1 van 3)

Augustus 2012 | IJmuiden IJmuiden ligt aan de monding van het Noordzeekanaal, ten noorden ligt Velsen met de bekende staalfabriek. Grote schepen en cruiseschepen passeren de sluizen om naar de havens van Amsterdam of naar Amsterdam zelf te gaan. In de toekomst zal er een nieuwe sluis bijkomen die grotere schepen kan bergen, het project kost 800 miljoen euro. Vliegtuigen vliegen laag over op weg naar Schiphol.

(C) Copyright Ronald Puma (zie pagina Copyright info)

(C) Copyright Ronald Puma (Zie pagina Copyright info)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s