Posbank (Rheden/Arnhem)

08.09.2021 De Posbank is een heuvelachtig natuurgebied ten noordoosten van Arnhem (bij Rheden/Rozendaal) bekend om de paarse heidevelden (die op de foto’s over hun bloeiperiode zijn). (Officiële naam is Herikhuizerveld, de naam Posbank komt van meneer Pos, een oud ANWB voorzitter). Er lopen IJslandse pony’s, schapen en runderen vrij rond. Het is een populair wandelgebied, maar het toegenomen auto- en motorverkeer zorgt voor problemen (er staan files in de natuur) waardoor er nu bij de lokale overheden gesproken wordt over een verbod voor gemotoriseerd verkeer.

Alle foto’s zijn te koop via Sales: Copyright/Contact/Over/About

(C) Ronald Puma

2 gedachtes over “Posbank (Rheden/Arnhem)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s