UnMute Us (2x) Nijmegen Netherlands

Coronacrisis Netherlands (Part #14)

21.08.2021 Nijmegen. Demonstratie van de evenementensector tegen de coronabeperkingen waardoor er geen festivals mogen plaatsvinden. (Het Engels woord Mute is stil). De demonstratie liep een ronde door de stad met muziek op de achtergrond. In meerdere grote steden was een demonstratie en de opkomst was hoog. De algemene indruk van de deelnemers is dat er willekeur is ontstaan vanuit de politiek wie wat mag organiseren, want Formule 1 autoracen op Zandvoort is wel toegestaan, evenals veel mensen samen in een voetbalstadion.

Deze fotoreportage begon op 15 maart 2020 met Deel/Part #1: Coronacrisis (Part #1) (Nijmegen/Deventer/Arnhem/Den Bosch). Alle foto’s zijn te koop via Sales: Copyright/Contact/Over/About

11 september 2021 Nijmegen. Voor de tweede maal een demonstratie. Ondanks de regen was de opkomst groot en ondanks de misère was de stemming goed en hoopvol. De teksten op de protestborden zijn veelzeggend.

(C) Ronald Puma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s